Rambla de la Generalitat, 14  08770 Sant Sadurní d'Anoia  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  93 891 10 13
  • CAVA AMB PASSIÓ

    Sabem el que fem i ho fem bé

  • UNA HISTÒRIA D'AMOR

    Amb la terra, les vinyes i la tradició

  • UNA FILOSOFIA DE TREBALL

    Mantenim el caràcter i l'essència del bouquet tradicional

  • EL COMPROMÍS

    Amb els nostres clients i amics d'arreu

  • PERQUÈ CADA DIA ÉS ÚNIC

    Transformem allò ordinari en extraordinari

  • EL SOL I EL MEDITERRANI FAN PENEDÈS

    Del nostre celler a la vostra taula

  • DES DE SANT SADURNÍ D'ANOIA

    On la paraula
    cava
    dóna nom
    als cellers
    de més prestigi

botigaRF

Política de Privacitat

En compliment del que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu Reglament 1720/2007, de 21 de desembre, ROSELL i FORMOSA, SL, propietària de la pàgina web informa als usuaris de la seva política de privacitat:

EXISTÈNCIA DE FITXER

Les dades personals que ens faciliten els usuaris de forma lliure i voluntària a través dels formularis habilitats per ROSELL i FORMOSA, S.A., seran incorporades al fitxer titularitat i responsabilitat de l'empresa. 
Aquestes dades personals seran objecte de tractament, sempre que els usuaris hagin donat la seva autorització i el consentiment en el moment d’omplir el formulari. 

FINALITAT DEL FITXER

La recollida i tractament automatitzat de les Dades Personals que ROSELL i FORMOSA, SA realitza, té como a finalitat proporcionar als Usuaris la informació sobre els productes que ofereix l'empresa.

RECOLLIDA DE LES DADES

A través dels formularis de recollida de les Dades s’informarà a l’Usuari del caràcter obligatori o facultatiu de l’aportació de les seves dades, de la finalitat de la recollida de les dades, el nom i número del codi del fitxer on s’incorporan les dades personals i, les conseqüències de l’obtenció de les dades o de la negativa a subministrar-les. L’Usuari garanteix que les Dades Personals facilitades són reals i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquestes.

DRETS DE L’USUARI

En el cas de que l’Usuari consideri oportú exercir els drets que la Llei li atorga que són; el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades, pot contactar amb el Responsable del Fitxer, ROSELL i FORMOSA, SA a la següent adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o bé per correu ordinari a Rambla de la Generalitat, 14, 08770 Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, amb còpia del DNI o document equivalent de la persona afectada.

MESURES DE SEGURETAT

ROSELL i FORMOSA, SA garanteix la seguretat i confidencialitat de los dades facilitades.
D’acord amb la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, ROSELL i FORMOSA, SA ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades personals adequats a la qualitat de les dades facilitades pels usuaris, procurant instal·lar mitjans i mesures tècniques de protecció per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. No obstant, l’Usuari ha de ser conscient de que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

MODIFICACIÓ DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

ROSELL i FORMOSA, SA es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques en el sectors del servei que presta.

NORMATIVA I JURISDICCIÓ

Les condicions d’ús d’aquesta Web es regulen per la llei espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és el català.
Les parts intentaran resoldre qualsevol discrepància de forma amistosa, de no ser possible, les parts acorden la sumissió als Jutjats i Tribunals de Barcelona, amb expressa renúncia a qualsevol altre jurisdicció que els correspongui.

cava personalitzat

club gran reserva

© ROSELL & FORMOSA 2012  |  Política de Galetes  |  Avís Legal  |  Política de Privacitat
Un web de TERRABIT